Metaaltechniek


Metaaltechniek is ons specialisme

Bij Van den Akker Metaaltechniek gaat het om maatwerk van het zuiverste soort. Of u nu RVS, staal of aluminium als basismateriaal gebruikt, wij leveren maatwerk constructies van ijzersterke kwaliteit. Van balkonhekken, hekwerken tot spil- en steektrappen. Ook paardenboxen, tussenvloeren of zelfs complete gevelconstructies; bij ons bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar ons werk? Bekijk een aantal van onze afgeronde projecten hier.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Zij zorgen ervoor dat de opdracht aan de hand van gedetailleerde werktekeningen tot op de millimeter nauwkeurig wordt uitgevoerd. Vanzelfsprekend wordt al het constructiewerk op tijd af- en opgeleverd.

Snellere productie- en levertijd

Om de werkzaamheden zoveel mogelijk in eigen hand te houden, beschikken wij over een moderne Powermax 105 plasmasnijder met PNC12 besturing van Koike. Doordat deze geavanceerde machine in eigen beheer is, kan de productie optimaal worden gepland. Hierdoor worden zowel de productie- als levertijden van constructies drastisch bekort. Dat levert u als opdrachtgever kortere wachttijden op.

U kunt bij Van den Akker Metaaltechniek ook terecht voor las-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Door onze uitgebreide kennis, de efficiënte en effectieve manier van werken, zijn wij in staat om kwaliteit te leveren.